De allerlaagste tarieven
voor bellen naar het buitenland!
De allerlaagste tarieven
voor bellen naar
het buitenland!

Met Easybellen.nl is het voor iedereen mogelijk om goedkoop internationaal te bellen.
U kunt 24 uur per dag 7 dagen per week goedkoop bellen naar alle internationale nummers. Let wel op dat u naar een buitenlands nummer belt en niet naar een Nederlands mobiel nummer in het buitenland. Bekijk al onze tarieven hieronder en profiteer direct!

AirBalloon 1 - Easybellen.nl
Airballon - Easybellen.nl

Veelgestelde vragen over goedkoop bellen via Easybellen

Let op : wat verandert er op 1 juli 2013?

Op 1 juli 2013 treedt er een nieuwe wet in werking. Wat verandert er voor u.

Bellen naar 0900 nummers wordt voortaan door uw telecom provider gezien als bellen naar een vast nummer. Heeft u een abonnement of een belbundel voor bellen naar vaste nummers, dan betaalt u niets extra’s. De belminuten vallen dan binnen uw abonnement of belbundel. Pas als uw belbundel op is, betaalt u extra, namelijk het tarief dat u dan ook moet betalen als u naar een vast nummer belt.

Uw provider heeft u inmiddels geïnformeerd over deze wijziging. Anders kunt u gewoon contact opnemen met de klantenservice van uw provider.

Wij adviseren onze klanten goed na te denken welke abonnement het beste bij hen schikt.

 

Gelden voor voordelen ook voor prepaid kaarten?

Ook voor prepaid kaarthouders geldt dat de kosten voor het bellen naar een 0900 nummer gelijk zijn aan de kosten voor het bellen naar een vast nummer in Nederland plus het tarief van het 0900 nummer. Gezien de grote voordelen die u na 1 juli 2013 kunt realiseren, adviseren wij een abonnement in overweging te nemen.

Wat zijn nu precies de belkosten van Easybellen.nl?

De kosten van onze 0900 nummers staan op onze website en zijn per minuut, exclusief de gebruikelijke belkosten. Er wordt afgerekend per seconde. Naast de minuutprijs is er een eenmalig starttarief van 4,54 cent.

Hoe betaal ik de belkosten? Krijg ik een rekening thuis?

Nee, u betaalt via uw normale telefoonrekening. Op uw telefoonrekening staan de kosten vermeld onder het kopje 0900-(informatie)nummers.

Kan ik jullie nummers ook met mijn mobiele telefoon bellen?

Ja, dat kan! In plaats van de extra toeslagen die mobiele providers u tot 1 juli 2013 in rekening bracht, vallen de belminuten naar 0900 nummers nu binnen uw belbundel als u een abonnement heeft. De kosten van het 0900 nummers ziet u apart op uw factuur. Voor prepaid bellers verandert er weinig en blijft het erg duur.

Kan ik via elke provider bellen naar uw 0900 nummers?

Ja, alle providers ondersteunen 0900 nummers.

Kan ik met Easybellen.nl ook binnen Nederland bellen?

Ja, let op: het is niet altijd goedkoper.

Kan ik Nederlandse mobiele nummers in het buitenland bellen?

Ja dat kan. Maar let op, als iemand in het buitenland is met zijn Nederlandse mobiele telefoon, brengt zijn mobiele provider altijd kosten in rekening omdat hij gebeld wordt.

 

Staat uw vraag er niet tussen, stelt u deze gerust via support@easybellen.nl